Elevi de nota 10

Articol din categoria Premii si Distinctii

evlev de nota 10....2013_1024x768     poya   Școala Gimnazială ”Adrian Porumboiu”, Muntenii de Jos continuă o bună tradiție începută cu ani în urmă, aceea de a da liceelor vasluiene elevi de nota 10.
Sfârșitul anului școlar a adus elevei Polcovnicu Ana Maria o încununare a muncii depuse an de an, o recunoaștere a perseverenței și dorinței de autodepășire, a tenacității și responsabilității de care a dat dovadă, prin obținerea la sfârșitul clasei a VIII-a a diplomei ”Elev de nota 10”. Diploma se acordă elevilor de la Școala Gimnazială ”Adrian Porumboiu”, Muntenii de Jos, care pe parcursul unui an școlar obțin numai medii de 10. În cazul elevei Polcovnicu Ana Maria media 10, la sfîrșitul anului școlar este o repetare a rezultatelor foarte bune obținute în anii școlari precedenți, dar și o recunoaștere a meritelor ei obținute prin participarea la foarte multe concursuri școlare, la diverse materii.
Aceeași diplomă a obținut-o și elevul Lazăr Ionuț, din clasa a V-a.
Felicit colectivul de cadre didactice din școala noastră, părinții care i-au sprijinit pe acești elevi și nutresc speranța că în anul școlar viitor numărul ”elevilor de nota 10”, va fi mai mare. Director, prof. Ghenghea Cecilia